• jaarwisseling 15-16 34
  • jaarwisseling 15-16 4
  • jaarwisseling 15-16 3

Jaarwisseling met bezoek van Burgemeester Berends

UDDEL    -    Op oudejaarsavond moest de brandweer in actie komen voor een brand in een leegstaande woning aan de Elspeterweg en de brandweer uit Garderen kwam naar Uddel om een brandje te blussen in een container aan de Uttilochweg. De jaarwisseling is in Uddel rustig verlopen. De jongeren hadden hun eindejaarsvuur aan de Markveldweg, waar ze de hele week mee bezig geweest zijn om op te bouwen en dan is daar het moment om de vlam er in te steken. Het was prachtig weer, bijna geen wind, zodat het vuur mooi rustig kon branden. Na 12.00 uur werd het steeds met jongeren, uit Elspeet en Garderen kwamen ze om in Uddel de jaarwisseling te vieren. Zo rond één uur kwam ook burgemeester Berends naar Uddel, zijn thuishaven, met in zijn kielzog omroep Gelderland. De burgemeester vermaakte zich opperbest tussen de jongeren en ging met verschillende jongeren een geanimeerd gesprek aan. De burgemeester was druk deze nacht. Natuurlijk het aftelfeest in Apeldoorn en voor hij naar Uddel kwam had hij ook al,bezoek gebracht aan een noodopvang voor vluchtelingen in Apeldoorn. Ook de stadsdeelmanager Steven Gerritsen was aanwezig. Verder is er in Uddel veel siervuurwerk afgestoken. Er kwam nog een wensballon voorbij, hopelijk voor diegene die de wensballon opgelaten heeft wordt de wens vervuld. In Uddel mag een wensballon opgelaten worden, verder in de gehele gemeente Apeldoorn nergens. Dit omdat Uddel meer dan 15 km van een vliegeveld afligt.

Opname omroep Gelderland: na 2 minuten komt het gedeelte van Uddel

http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2103585/Goede-baas-burgemeester-Berends-luidt-nieuwjaarsfeest-Apeldoorn-in

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203