• DSC_2727[1]
 • DSC_2722[1]
 • DSC_2718[1]

Jaarwisseling rustig verlopen

UDDEL    -    De jaarwisseling in Uddel is rustig verlopen. Er was mooi siervuurwerk te zien. Het grootste vuurwerk was te zien aan de Markveldweg tegenover de Uddelsekampweg. Daar hadden de Uddelse jongeren een groot 'eindejaarsvuur'. Zo rond half twaalf ging de vlam erin en waren er metershoge vlammen te zien. In de verre omtrek was de gloed van het vuur tegen de lucht te zien. Het was mooi rustig weer en de wind stond goed voor de omwonenden. Ze hebben veel plezier gehad bij het opbouwen van de pallets en de bruggen en konden in de nieuwjaarsnacht genieten van de warmte die het vuur gaf in de koude nacht, uiteraard onder het genot van een biertje. Het had niet veel gescheeld of de fik was er al een nacht eerder in gegaan. De geruchten zijn dat het inwoners uit Lunteren waren die geprobeerd hebben de boel in de brand te steken.

De Uddelse brandweer heeft ook een rustige nacht gehad, ze hebben geen één keer hoeven uit te rukken.

Burgemeester Berends "De jeugd in Uddel heeft zich van de beste kant laten zien" zegt hij op twitter. En Steven Gerritsen, stadsdeelmanager twittert: "Goed vuur mannen!"

De voorzitter van Uddels Belang, Evert Jan van Egteren, zegt in een reactie: "Dit geeft vertrouwen voor de toekomst". Zijn gehele reactie is te lezen onderaan dit artikel.

Het zijn allemaal mooie complimenten voor de Uddelse jongeren, zij hebben laten zien dat er afspraken met hen te maken zijn. Op dit wederzijds vertrouwen kan ook in de toekomst worden gebouwd.

Iedereen een mooi en gezond 2015 toegewenst.

5 Reacties


 1. Filmpje.
  01 januari 2015
  http://youtu.be/nNJsfJSeIwQ
 2. Evert-Jan
  01 januari 2015
  Complimenten voor de Burgemeester, die het voortouw genomen heeft, de gemeente Apeldoorn met in het bijzonder Steven Gerritsen, en met name de jeugd! Dit geeft weer vertrouwen voor de toekomst. Ook veel waardering voor de grondeigenaar, brandweer en zeker voor de omwonenden. Uddel heeft zijn Oudejaarsvuur gehad en de rustigste en misschien wel de mooiste jaarwisseling sinds jaren beleefd!
 3. Gerrit
  01 januari 2015
  Ging mooi, de organitatie was prima. Mijn complimenten voor de jongeren...dat mag nu zeker gezegd worden vindt ik.
 4. vuurtje
  05 januari 2015
  Inderdaad een rustige jaarwisseling, maar duizenden inwoners van Uddel vieren al jaren een rustige jaarwisseling........en geven het goede voorbeeld, maar die komen niet in het nieuws!!
  • Ali
   07 januari 2015
   Toppie dat alle organisatie voor en tijdens Oud en Nieuw zo gezellig verlopen is. Complimenten!! Ook voor al die duizenden(?) jongeren bij deze.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203