• 20 jaar jfsg - 2
  • 20151217_141514

Jacobus Fruytierschool Uddel 20 jaar

UDDEL   -   De Jacobus Fruytier scholengemeenschap aan de Garderenseweg 37-43 bestaat dit jaar 20 jaar. Dit blijft niet onopgemerkt voor enkele instellingen in Uddel. Donderdag 17 december hebben een 40-tal leerlingen, onder leiding van muziekdocent Marcel van der Ketterij, enkele liederen gezongen voor de ouderen van Koningin Wilhelminahof. Een onverwachte verrassing voor de ouderen.

Aansluitend heeft het koor ook gezongen voor een groep bewoners van Adullam op de Kroonhoeve. Voor de jongeren was het leuk om te merken dat hun zangtalenten zeer gewaardeerd werd Dit is voor herhaling vatbaar.

Naast deze actie is er voor deze instellingen nog een verrassing, Het goede doelengeld dat iedere maandag ingezameld wordt, zal ten goede komen voor deze instellingen. Een positief gebaar van jongeren naar oudere mensen en mensen met een beperking.

 

tekst en foto: Jacobus Fruytierschool Uddel

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203