• tinq 14 okt 17 - 9
  • tinq 14 okt 17 - 8
  • tinq 14 okt 17 - 7

Je zou denken dat het gratis is!

UDDEL    -    Het was zaterdag 14 oktober een drukte van belang aan de Elspeterweg bij garage Rijk van de Kolk. Vanaf 1 september 2017 is het tankstation in een nieuw jasje gestoken en wel in de kleuren TinQ.

Op zaterdag 14 oktober was er een speciale openingsactie met een korting van maar liefst 19 cent per liter voor de euro 95 en 18 cent voor de diesel, gerekend vanaf de TinQ landelijke adviesprijs. Dat is dus een flinke slok op een borrel, in dit geval op een tank benzine. Het was de hele dag een komen en gaan van auto's, geregeld stond er een lange rij te wachten, wat een verkeersregelaar noodzakelijk maakte om het verkeer in goede banen te lijden. 

Het promotieteam van TinQ was ook aanwezig om de klanten te helpen bij het tanken en hoe werkt om te tanken met het pasje. 

TinQ heeft de afgelopen jaren een fikse groei doorgemaakt en heeft ondertussen over de driehonderd tankstations, in Uddel is nummer 317.

Of iedereen zaterdag 14 oktober kwam tanken om de goedkope benzine of voor de mooie dames van het promotieteam, dat blijft een vraag, die vraag is waarschijnlijk meegegaan met de benzine in de tank. 

Het tankstation is dagelijks open, maandag tot en zaterdag, van 7.00 - 21.00 uur en is op zondag gesloten.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203