• jeugdlintje

Jeugdlintje: Op zoek naar jonge helden van de gemeente Apeldoorn

APELDOORN / UDDEL    -   De gemeente Apeldoorn is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad of hun dorp..

Bijvoorbeeld door een lange tijd vrijwilligerswerk te doen, door een heldendaad te verrichten of door een actie te organiseren voor een goed doel. Gemeente Apeldoorn wil hen graag in het zonnetje zetten en reikt daarom vanaf nu jaarlijks een jeugdlintje uit aan Jonge Helden van Apeldoorn.

Deze jonge helden zijn inwoners van gemeente Apeldoorn tussen de 0 en 21 jaar die iets bijzonders hebben gedaan of zich belangeloos en uitzonderlijk hebben ingezet.

Kent u zo’n jonge held? Meld hem of haar dan aan en misschien krijgt hij of zij een jeugdlintje uit handen van de burgemeester!

Wie komen er in aanmerking voor zo'n jeugdlintje?

Aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

Er zij drie leeftijdscatagoerieën.

Aanmelden voor 1 oktober 2018.

Iedereen die 21 jaar of ouder is mag een held aanmelden, de aanmelding moet wel door twee andere personen bevestigd worden, dat mogen geen familieleden zijn.

Lees alle voorwarden op: https://www.apeldoorn.nl/jeugdlintje

Wonen er in Uddel ook jonge helden die in aanmerking komen? Geef ze op.

 

afbeelding: gemeente Apeldoorn

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203