• jubilaressen 2015 - 4
  • jubilaressen 2015 - 2
  • jubilaressen 2015 - 5

Jubilarissen bij de Plattelandsvrouwen Uddel

UDDEL    -    De Plattenlandvrouwen in Uddel in een gezellige club vrouwen die woensdag 9 december hun verenigingsavond hadden in het Blanke Schot. En als december op de kalender verschijnt betekent dat voor de plattelandsvrouwen extra gezelligheid. Een mooi versierde zaal in kerstsfeer en daar hoort natuurlijk een kerstdiner bij, dus lekker eten. De avond wordt opgeluisterd met het voordragen van prachtige gedichten en aan het eind van de avond kon men ook nog met een mooie prijs naar huis gaan. Maar voor het zover was werden er nog een aantal leden in het zonnetje gezet door Tanny van de Wiel.

Twee leden waren al weer 40 jaar lid van de Plattelandsvrouwen in Uddel, Dini Olthof en Clasien de Wildt. Zij kregen beiden een prachtig boeket voor hun inzet al die 40 jaar voor de plattelandsvrouwen. Jammer genoeg kon Dini Olthof niet aanwezig zijn, zij kreeg het boeket thuis overhandigd.

Coba Schouten, Henny Holdijk en Margot Nijhof kregen ook een prachtig boeket omdat zij alle drie 12½ jaar trouw lid van de Plattelandsvrouwen in Uddel.

Gezelligheid kent geen tijd, zegt het spreekwoord, maar ook daar kwam deze avond een eind aan. De leden van de plattelandsvrouwen hebben genoten van deze avond en zij vinden het fijn als er nieuwe leden bij zouden komen.

 

Drie foto's zijn van de plattelandsvrouwen.

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203