• P1050563
  • P1050569
  • P1050568

Kerstdiner voor de 10e keer aangeboden door OVU

UDDEL    -    Het jaarlijks kerstdiner voor de vaste gasten en de kooksters van de open eettafel (dins –en donderdag)en de broodmaaltijd (vrijdag) van de Koningin Wilhelminahof in Uddel aangeboden door de Ondernemers Vereniging van Uddel, was dit jaar voor de 10de keer. In 2006 is het begonnen bij restaurant Uddelermeer en deze 10de keer was het weer bij het restaurant Uddelermeer.

Eerst werd er afscheid genomen van Nel de Bruin, jarenlang heeft zij de open eettafel geregeld, haar opvolgster is Meta Hop. Nel werd hartelijk bedankt door Meta voor haar inzet en verrast met een plakboek en een mooi bloemstuk.

De sfeer was weer reuze gezellig, mede door het enthousiasme van de gastheer en gastvrouw, Matthijs & Hanneke Edink.  Het eten was heerlijk en de bediening, enkele vrouwen van Uddelse ondernemers. was goed geregeld. Als verrassing kwam een groep jongeren van de Jacobus Fruytierscholengemeenschap uit Uddel onder leiding van Marcel van de Ketterij, ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van de scholengemeenschap enkele kerstliederen zingen en diverse muziekinstrumenten werden bespeeld. Het was een prachtig optreden!
Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waarbij we een ieder hartelijk bedanken voor hun inzet.
 
 
tekst en foto's: Chris en Jolanda Jansen  
 
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203