• koptekst 2015 - 2
 • DSC_0022[1]
 • DSC_0003[1]

Klaverjas & Jokermarathon

UDDEL   -   Wie van klaverjassen en jokeren houdt kon vandaag in het Blanke Schot in Uddel terecht. Daar hield de Klaverjasclub Altijd Troef een klaverjas en joker marathon. De 43 deelnemers zijn vanmorgen over de sneeuw bedekte wegen naar Uddel gekomen. Om 10 uur begon de marathon en die duurde tot vanmiddag 18.00 uur. Het is voor de tweede keer dat de klaverjasclub Altijd Troef een marathon organiseerd. Vorig jaar was het alleen een marathon voor de klaverjassers. Dit jaar konden ook diegenen die van jokeren houden zich inschrijven voor de marathon. Er waren 32 deelnemers aan de klaverjasmarathon en 11 deelnemers van de jokermarathon.

Aan de finish is worden de prijzen verdeeld en de 1e prijs bij het Jokeren ging naar mevrouw M. Bloem met 732 punten en bij het klaverjassen ging de 1e prijs naar de heer T. Termaat met 15681 punten.

De organisatie mag terugzien op een gezellige en geslaagde marathon. Zij hopen dat de stijgende lijn van het aantal deelnemers doorzet bij de volgende klaverjas en jokermarathon.

 

 

1 Reacties


 1. Mientje bloem
  24 januari 2015
  Bedank voor de gezellige dag!!!!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203