• klimbos okt 2016 - 3
 • klimbos okt 2016 - 2
 • klimbos okt 2016 - 1

Klimgeiten in het Klimbos

UDDEL     -     De extra spaaractie voor het Klimbos van de Uddelse winkeliers is een succes geworden. Wie wil er nu niet een spannende dag beleven in de herfstvakantie. De jongens en meisjes vanaf 8 jaar konden zich uitleven in het Klimbos in Garderen. Fijn voor de winkeliers dat er zo positief op gereageerd is na afloop van een dagje Klimbos.

Onderstaande reactie kwam binnen bij uddel.info:

Beste lezers, wat mij vandaag duidelijk is geworden, het kan inderdaad onduidelijk zijn overgekomen deze actie. Maar ach waar wat georganiseerd word, word dus gewerkt aan iets leuks en waar gewerkt word daar kunnen fouten worden gemaakt.

MAAR WAT HEB IK VANDAAG VEEL BLIJE GEZICHTEN GEZIEN, EN IS DAT NIET HET BELANGRIJKSTE. DUS HIERBIJ WIL IK IEDEREEN BEDANKEN NAMENS ONZE DRIE KLIMGEITEN DIE NU NOG AAN HET NAGENIETEN ZIJN.

BEDANKT GROETJES HERMA.

Als er zijn die foto's hebben gemaakt deze dagen in het Klimbos en ze willen delen via uddel.info, stuur ze dan door en ze worden geplaats op uddel.info met bronvermelding. Dat kan via de button rechts boven: mail de redactie.

De laatste drie foto's zijn van Petra van de Kolk

2 Reacties


 1. Name Willie Postma
  20 oktober 2016
  Uw reactie* Wat leuk...... te laat ondekt. Dit had gekund op Het Hof toen we daar naar school gingen en zoiets doen toen het speel kwartier was. Helaas te laat!!!
 2. Petra van de Kolk
  24 oktober 2016
  Onze kinderen hebben geweldig genoten van deze actie. Mooi dat deze dingen georganiseerd worden. Daar kunnen we met elkaar sterk in zijn en van genieten. Groetjes Petra

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203