• 10 juni 15 - 1
  • 10 juni 15 - 3
  • 10 juni 15 - 2

Koningin Wilhelminahof ontvangt fantastische gift van jubilerende HBT-Transport Uddel

UDDEL    -    Zaterdag 6 juni vierde HBT-Transport uit Uddel dat het bedrijf 50 jaar bestaat. Ter gelegenheid van dit jubileum had de directie van HBT een mooie cadeautip. Op de uitnodiging stond het bekende envelopje. Voor de inhoud van de enveloppen hadden ze een prachtige bestemming, die aan Uddel ten goede zal komen, n.l. het zorgsteunpunt Koningin Wilhelminahof aan de Essenkamp.

Woensdag 10 juni was het moment daar om de opbrengst de overhandigen aan de Wilhelminahof. Namens het bestuur van de Koningin Wilhelminahof waren Jacob van Vliet en Eric van Lagen aanwezig bij HBT-Transport om het bedrag in ontvangst te nemen. Arjo Bronkhorst en Gerard Schouten overhandigden namens HBT-Transport het fantastische bedrag van € 7380,00 aan Jacob van Vliet en Eric van Lagen voor de Wilhelminahof. De monden vielen open van verbazing over het grote bedrag. Jacob van Vliet was zeer dankbaar voor het bedrag en zei: "Ik heb al wel een idee in welke richting we het gaan besteden binnen de Wilhelminahof". Arjo Bronkhorst gaf te kennen: "Er liggen geen restricties waarvoor het besteed moet worden, maar wel binnen de Wilhelminahof".

Het is prachtig dat er bedrijven in Uddel zijn die zo een bijdrage willen geven aan de Uddels gemeenschap. Dit is ook een stukje participatiesamenleving.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203