• koningsdag 2016 - 85
  • koningsdag 2016 - 8
  • koningsdag 2016 - 6

Koningsdag koud weer, maar gezellig familiefeest

UDDEL   -   Koningsdag 2016 was ook in Uddel een familiefeest waar de winterjas bij aan moest. Het was koud, maar gelukkig voor de organisatie, Oranjevereniging Uddel, en de feestvierders wel droog. Begon Koningsdag in Uddel met de traditionele optocht begeleid door de vrolijke muzikale noten van muziekvereniging Juliana door Uddel. Terug bij het Blanke schot was er de aubade, met het zingen enkele vaderlandse liederen en het Uddelse Volkslied. Afsluitend werd het Wilhelmus gezongen en de vlag gehesen door de voorzitter van de Oranjevereniging Peter Vos, bijgestaan door Angelique Bronkhorst. Er was nog de prijsuitreiking voor de mooist versierde fiets en voor diegene die zich het mooist had verkleed. Er werden twee prijzen uitgereikt en wel aan Brit Kroon en Noah Boeve.

Het middagprogramma begon om 13.00 uur. Het volleyballen was in verband met het weer verplaatst naar sporthal de Schier. Maar dat hinderde de deelnemende teams niet om er een mooie en sportieve middag van te maken. Wel  vond het bubbelvoetbal buiten plaats. Hier waren ook een groot aantal deelnemers die zichzelf en de toeschouwers vermaakten. In de grote zaal van het Blanke Schot konden de kinderen zich uitleven op de springkussens.

Van al dat sporten krijg je natuurlijk ook lekkere trek en daarvoor was de barbeque aangestoken en kon men genieten van een lekker stukje vlees met een drankje.

Ondanks het koude weer was Koningsdag 2016 in Uddel een gezellig familiefeest.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203