• IMG_4166 - 2
 • IMG_4165 - 2
 • DSC_0688

Koninklijke onderscheiding Johan van Sabben

UDDEL    -    Het was vandaag, 24 april, lintjesregen in Nederland. Vele nederlanders werden weer verrast met een koninklijke onderscheiding. Ook in Uddel is er een inwoner bij gekomen met een koninklijke onderscheiding. Johan van Sabben kreeg een lintje in de Orde van Oranje Nassau. Johan van Sabben was zich er niet van bewust wat hem vanmorgen te wachten stond. Hij meldde zich bij SOS events in de veronderstelling dat hij belangrijke gasten moest vervoeren vandaag. Maar dat liep anders, hij was zelf het middelpunt op Paleis Het Loo waar de lintjes werden uitgereikt door burgemeester Berends van de gemeente Apeldoorn.

In aanwezigheid van zijn vrouw en kinderen kreeg hij het lintje opgespeld voor zijn inzet voor diverse verenigingen, zoals bij SV Prins Bernhard, Huurdersvereniging Uddel, Huurderbelangenvereniging Samen Sterk - tegenwoordig Samen Eén, bestuurslid chr.gem.zangver. Con Amore. Na afloop samen met de burgemeester op de foto. Uiteraard is Johan trots en vereerd met zijn koninklijke onderscheiding

1 Reacties


 1. Name jeep oosterloo
  03 mei 2016
  Uw reactie van de j.p.van der bent.beter laat dan nooit.gefeliciteerd

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203