• toernooi 24 aug 18 - 16
  • toernooi 24 aug 18 - 3
  • toernooi 24 aug 18 - 15

Kris Kros darten voor het goede doel

MEERVELD / UDDEL    -     De leden van The Woody Darters hebben voor het eerst een bijzonder darttoernooi georganiseerd. Met als  belangrijkste dat de opbrengst ten goede komt aan de Vereniging VOKK, Vereniging Ouders Kinderen en Kanker.

 

Met 32 deelnemers was dit een mooie uitdaging en de darters moesten echt aan het rekenen naar een finish. Het bijzondere was het doel waarvoor er gedart werd, maar ook bijzonder was dat de dartborden allemaal verschillend waren en de nummers niet op de juiste plaatst zaten.  

 

Aan het einde van een mooie dartavond mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Maar de grote winnaar was de Vereniging VOKK. Zij mogen het prachtige bedrag van  € 538,00. Dit bedrag is afkomstig van het inschrijfgeld en gedeelte van  de horeca omzet.

 

Verder ook dank  aan de sponsors  Dijkgraaf Vlees, Bema Boomkwekerij  en Herberg ´t Vossegat die de prijzen beschikbaar stelden

  

Toernooi Winnaar werden Cobus Vriezen en Bram Scheerder, zij wisten het Koppel Willem Oomen en Arend Versteeg met 4-1 te verslaan in de finale.  

 

Hoogste Finish Albert  Zwart   116

 

Eindstand Winnaars Ronde:

 

1.    Cobus Vriezen  / Bram Scheerder

2.    Willem Oomen /  Arend Versteeg

 

Eindstand Verliezers Ronde:

 

1.    Roy Bronkhorst  / Bart Jan v Veldhuizen

2.    Gert Westenbroek/  Richard v Dam

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203