• DSC_0133[1]
  • DSC_0140[1]
  • DSC_0138[1]

La Jumelle heeft prachtige nieuwe zaak

UDDEL    -    Februari 2009 openden Willy Hop en Netty Kok hun kledingzaak voor o.a baby- en kinderkleding aan de Van Waalswijkweg in Uddel. De zaak kreeg de toepasselijke naam La Jumelle. Nu zes jaar later is de zaak een begrip in Uddel en wijde omtrek. De dames Hop en Kok hebben al die jaren met veel enthousiasme in de zaak gewerkt, maar ook gewerkt aan de goede naam die de zaak heeft opgebouwd. De zaken gingen zo goed dat ze moesten uitkijken naar een groter pand. En dat hebben ze gevonden, ook in Uddel, aan de Elspeterweg. De voormalige winkel van schildersbedrijf Van Vliet.

Vanaf december 2014 hebben ze met man en macht gewerkt, en nu zes jaar na de opening van de zaak aan de Van Waalswijkweg, hebben ze weer een openingsfeest. Vanaf 5 februari staan de deuren van hun nieuwe, prachtige zaak open voor het publiek. De vaste klanten kennen de zaak en hun collectie, de collectie die nu is uitgebreid, de keus is groter geworden. La Jumelle betekent o.a. tweeling, de dames Kok en Hop zijn een tweeling en wie buiten naar kap van het pand kijkt ziet ook 'een tweeling'.

In veel dorpen sluiten de winkels de deuren, maar we mogen in Uddel gelukkig zijn met de winkels die er zijn en dat er nog mensen zijn die in het ondernemerschap durven te investeren.

De nieuwe zaak van La Jumelle is een aanwinst voor ons mooie dorp.

Voor alle informatie over La Jumelle:  www.lajumelle.com   

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203