• 31 dec 15 brand - 12
  • 31 dec 15 brand - 8

Leegstaande woning afgebrand

UDDEL   -   Oudejaarsavond 2015, bijna kwart over acht, komt er bij de Uddelse brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Elspeterweg 60. Toen de brandweer arriveerde kwamen de vlammen al door de slaapkamerramen naar buiten. De vlammen grepen snel om zich heen en het kon dan ook niet uitblijven of de vlammen kwamen door het dak heen. Even later stortte het dak dan ook naar beneden. De brandweer uit Elspeet kwam nog ter versterking. De politie hield het publiek op afstand, i.v.m. eventuele asbest, zoals ze zeiden. De brandweer laat het pand gecontroleerd uitbranden. Een shovel heeft later de nog staande muren omver geduwd. Aan de overkant van de weg zaten een paar woningen zonder stroom, waarschijnlijk als gevolg van een kapot getrokken kabel.

 

Video door Marc Olde Kalter:

https://www.youtube.com/watch?v=RlQ_R3Rg6Q0

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203