• lijsje van de hoek 17
 • lijsje van de hoek 11
 • lijsje van de hoek 8

Lijsje van den Hoek neemt na 26 jaar afscheid bij Icare

UDDEL    -   Het was vandaag, 31 mei 2017, een bijzondere dag voor Lijsje van den Hoek. Na 26 jaar werkzaam geweest te zijn in de thuiszorg nam zij afscheid bij Icare om zo als dat zo mooi heet, ‘met pensioen te gaan’.

“Ik wil geen soesa”, had Lijsje gezegd tegen haar collega’s. Maar ja, dat hadden ze niet gehoord. Vanmorgen was het kantoor van Icare, in het Kultuurhuus in Elspeet, de boel versierd en om 7.00 was iedereen er om samen met Lijsje te ontbijten.

Hierna ging Lijsje beginnen aan haar laatste ronde. De ‘oudjes’, met alle respect, vonden het maar wat jammer dat Lijsje er mee ophield. “Zien we je dan nooit meer” vroeg menigeen aan haar. In al die jaren wordt er toch een mooie band opgebouwd met de mensen waar men regelmatig aan huis komt en je hulp waarderen.

Als verrassing waren al haar zusters en broers naar Elspeet gekomen om samen met haar te eten.

’s Avonds was er nog een gezellig etentje met haar collega’s als afsluiting van een bijzondere en mooie dag. Hiervoor werd zij opgehaald aan huis met een oud vrachtwagentje versiert met ballonnen.

Al vind iedereen het jammer, die met Lijsje gewerkt hebben en die hulp van haar hebben mogen ontvangen, men gunt haar de welverdiende rust na zoveel jaren arbeid en hopen dat zij mag genieten van haar pensioen, samen met haar zuster Gerrie, die al een paar weet wat dat betekent.





1 Reacties


 1. Name Cobie van den Hoek
  05 juni 2017
  Uw reactie* Dag Lijsje, Geniet van je pensioen en wat hebben ze een mooi afscheidsfeest voor je geregeld! Hartelijke groet , je nicht Cobie

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203