• 23 maart - 1
 • 23 maart - 2

Lintje voor Geurt Hop

UDDEL    -    Donderdagavond 23 maart 2017 nam Geurt Hop na 30 jaar afscheid als bestuurslid en als penningmeester afscheid van de Vereniging Uddels Belang. Dat liet het bestuur niet ongemerkt voorbijgaan. Na de pauze kwam er dan ook een hele stoet familieleden de grote zaal van Het Blanke Schot binnen. Daartussen liep ook loco-burgemeester Detlev Chiesso met het ambtsketen om.

Tot grote verbazing van Geurt Hop kwam loco-burgemeester om hem in het zonnetje te zetten. Er waren veel lovende woorden voor Geurt Hop, over zijn dagelijks werk, zijn voortreffelijke inzet voor Uddels Belang en daarmee ook voor de gemeenschap in Uddel. Voor zijn contacten met de gemeente Apeldoorn. Dat alles was ook doorgedrongen tot in Den Haag.

Het behaagde Zijne Majesteit de Koning dan ook om Geurt Hop te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij de daarbij behorende versierselen opgespeld door loco-burgemeester Chiesso. Voor de vrouw van Geurt Hop was er een prachtig boeket bloemen.

1 Reacties


 1. Name JDekker
  24 maart 2017
  Uw reactie* van harte gefeliciteerd

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203