• politienieuws 2

Man aangehouden in auto die gestolen is in Uddel.

UDDEL / HAARLEM     -     Op zaterdagmorgen hield de politie een 40-jarige man uit Haarlem aan in een gestolen bestelauto.

Het voertuig bleek op 18 oktober te zijn gestolen in Uddel.

Omstreeks 02.25 uur zag een motorrijder van de politie een bestelauto uit de Venkelstraat  komen rijden. De politieman wilde de bestuurder controleren, maar deze ging er vandoor, via de busbaan in de richting van de Schipholweg. Op de Merovingenstraat reed de bestuurder via het fietspad het trottoir op, waar hij zich klem reed tussen de paaltjes. In de auto bleken twee personen te zitten. Een van hen wist te ontkomen, maar de bestuurder kon ter plaatse worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De auto is in beslag genomen.

 

bron: politie.nl

 

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203