• marinierskapel 2
  • marinierskapel 3

Marinierskapel der Koninklijke Marine komt naar Uddel

UDDEL   -   Muziekvereniging Juliana uit Uddel viert dit jaar haar 85 jarig jubileum. Er hebben daarom al diverse festiviteiten plaatsgevonden, maar het absolute hoogtepunt moet nog komen!

De Marinierskapel der Koninklijke Marine, normaal onder leiding van chef dirigent majoor Arjan Tien, geeft namelijk op zaterdag 27 oktober een schitterend concert in Uddel. Deze avond zal het orkest onder leiding staan van de Zweedse top dirigent Per-Otto Johansson.

De Marinierskapel is een toonaangevend symfonisch blaasorkest en komt voort uit een traditie die teruggaat tot de 17e eeuw. Als het muzikaal boegbeeld van de Koninklijke Marine hebben de geselecteerde musici als belangrijkste taak om het Koninklijk Huis en de Nederlandse Krijgsmacht in binnen- en buitenland te vertegenwoordigen.

Om u als muziekliefhebber uit te nodigen kunt u nu alvast kaarten reserveren voor dit unieke concert. Het concert wordt gehouden in onze prachtige sporthal ‘De Schier’ in Uddel.

Voor meer informatie en reserveren van kaarten:

https://www.juliana-uddel.nl/marinierskapel

 

foto: Marinierskapel

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203