• A1 1 april 2017 - 4
 • A1 1 april 2017 - 21

Meisjes A1 Volleybalvereniging Udeo Kampioen

UDDEL     -    Het was zaterdagmorgen voor de meisjes A1 van Volleybalvereniging Udeo uit Uddel spannend. Ze konden kampioen worden in de 3e klasse C. Maar dan moest er wel worden gewonnen van ESV MA1 uit Elspeet. Een wedstrijd tussen Uddel en Elspeet brengt altijd extra spanning met zich mee, want geen van beiden wil natuurlijk met een nederlaag naar huis gaan. Maar de meisjes A1 van Udeo lieten zien dat ze niet voor niets boven aan staan in de competitie. Het werd een spannende wedstrijd, een echte 'clash' tussen Uddel en Elspeet. De meisjes uit Elspeet gaven zich niet zo maar gewonnen, de meisjes uit Uddel moesten er voor strijden om de punten in Uddel te houden. In de vierde set moesten de meisjes uit Uddel de concentratie goed vasthouden, want Elspeet bleef Uddel goed bij en soms zelfs een voorsprong.

Maar na ook de vierde set gewonnen te hebben konden de handen de lucht in, het kampioenschap was binnen. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen van Elspeet. De setstanden waren: 25-21; 25-17; 25-21; 25-23. De Udeo meisjes A1 hebben 9 competitiewedstrijden gespeeld en daarin 40 punten behaald.

Van de voorzitter van Udeo, Aart van de Kuilen, kregen de kampioenen de medaille omgehangen en daarbij ook een mooie roos.

Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.

1 Reacties


 1. Voorzitter Udeo
  01 april 2017
  Leuk filmpje, prachtige foto's, mooi verhaal. Bedankt maar weer Bartus!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203