• 4 juni 16 - 3
  • 4 juni 16 - 1
  • 4 juni 16 - 2

Mooie afsluiting van seizoen.

UDDEL   -  Vandaag stond voor Elvira en Roos Westerbroek een wedstrijd op programma na het Zuid-Hollandse Zwijndrecht. Al vroeg vertrok de familie vanmorgen en dat was niet voor niks .Elvira haalde maar liefst goud op het onderdeel 1-baton terwijl ze dat vandaag voor het eerst deed in de klasse novice!!! .Met haar dance behaalde ze zilver.
Ook haar zusje Roos deed niet voor Elvira onder zij behaalde met haar kidstwilr peewee een bronzen medaile en met haar duo Goud!! De meisjes en ouders keerde met een trots gevoel weer terug na de veluwe.
 
Nog een paar weekjes les en dan genieten van vakantie al zal de baton aan de Zoederhof in Uddel niet helemaal in de hoek worden gezet, want stil zitten de zusjes niet! Dat bewijst vandaag maar weer. Als het mee zit staat de volgende wedstrijd 10 september op programma in Nijkerk.
Ook hun coach Gerda spaan kijk op een mooie prachtige dag terug waarin mooie prestaties werden geleverd door haar pupillen!
 
tekst en foto's: Gerlinde den Besten
 
Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203