• sos events

Naam scooter slim bedacht, maar mocht niet

 UDDEL    -    Met een 100-tal E-choppers heeft SOS Events uit Uddel weer een primeur te pakken voor de Veluwe. De E-chopper is een nieuw fenomeen. Deze chopper-achtige scooter is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 50 km. De E-chopper is een logisch vervolg op de populaire E-step, die SOS Events in 2007 al inzette tijdens zijn evenementen.

Deze electronische tweewieler heeft veel weg van de Harley Davidson motoren. Erik Kroon bsloot de naam van de scooter om te dopen in E-Harley. Een naam die de aandacht trekt. Wat ook lukte. Namens de Amerikaanse motorbouwer kwam er van een advocatenkantoor een brief om maar even € 1500,00 over te maken. hetnis gelukt om dat bedrag te verlagen naar € 500,00 en de naam is veranderd in E-Chopper.

Lees het hele artikel in de Stentor.

foto: SOS Events

1 Reacties


 1. Kees
  28 maart 2018
  Jammer van de E-Charley

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203