• boek schut 1
  • boek schut 2

Nakomelingen Geertje Schut in Uddel

UDDEL / HILLEGOM   -  In februari j.l. is er een boek uitgebracht over de papierfamilie Schut, geschreven door Ton van der Meer uit Hillegom, dat hij graag onder de aandacht zou willen brengen van de inwoners van Uddel.

-- Een paar maanden geleden is een nieuw familieboek uitgekomen getiteld “Geertje Schut, haar nakomelingen in en op papier”. Het boek bevat in ruim 500 pagina’s de geschiedenis van de papierfamilie Schut vanaf 1600 tot heden. Niet alleen de gegevens van al haar nakomelingen komen in dit boek voor, maar ook hun verhalen en vele foto’s.

Eén van die nakomelingen was Peter Schut die in 1871 vanuit Uddel met zijn jongste zoon Peter naar Amerika is vertrokken. Drie zonen waren hem al voorgegaan.

Alleen zijn twee dochters zijn in Uddel gebleven en van hen wonen nog steeds veel nakomelingen in Uddel.

Vanuit Amerika is enthousiast aan dit boek meegewerkt en nakomelingen van Peter Schut hebben gegevens en foto’s gestuurd, die in een apart hoofdstuk zijn opgenomen. --

Mocht u belangstelling hebben voor dit boek en het willen kopen, dan kunt u dit bestellen via onze website www.truditon.nl .

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203