• 9 sept 17 - 1
  • 9 sept 17 - 2

Nieuw seizoen succesvol begonnen

UDDEL   -   Zaterdag 9 septemebr was de eerste wedstrijd na de zomer vakantie .de reis was na Hoogeveen. Voor het eerste deden de meiden onder de naam Infinity mee en trainster Ria spaan kijkt dan ook  terug op een succesvolle dag.omdat de meiden in zo korte tijd nieuwe show hebben geleerd was Ria dik tevreden met de behaalde resultaten Als allereerste zaterdagmorgen  was Elvira met haar 1-baton aan de beurt hier in werd ze tweede goed voor zilver. Roos en Elvira deden  na de middag allebei mee met Dance-twirl en hadden allebei een nieuwe show en roos werd door de jury beloond met Goud en elvira met Brons . Over twee weken gaan de meiden na Harderwijk voor een wedstrijd nog even flink er tegen aan de komende twee weken.

tekst en foto: Gerlinde den Beste

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203