• ongeval 19 jan 2017 - 2
  • ongeval 19 jan 2017

Ongeval Harderwijkerweg - Hullenkampweg

UDDEL    -    Vanmorgen, 19 januari, heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Harderwijkerweg / Hullenkampweg in Uddel. De omwonenden hoorden een enorme klap en toen men ging kijken lag er een auto in de sloot. De automobilst rijdend op de Harderwijkerweg heeft geen voorrang verleend aan de auto komend vanaf de Hullenkampweg. Er was geen persoonlijk letsel.

Omwonenden bij de kruising hadden dit al eerder verwacht. Heel vaak loopt het net goed af. Er staan nergens borden dat men een gevaarlijke kruising nadert. Als men vanuit Uddel deze kruising nadert dan heeft men weinig tot geen zicht wat er rechts vanuit de Hullenkampweg voor verkeer komt. Het is ook verstandig van de automobilisten om daar de snelheid aan te passen. Maar een goed zichtbaar waarschuwingsbord is zeker geen overbodige luxe daar.

 

foto: Peter Boeve

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203