• koude voetjes

Opslagruimte gezocht

UDDEL    -    ‘Koude Voetjes’ is voor veel mensen in Nederland een begrip geworden. Bedacht, begin 2015, door Anja van de Walle uit Uddel. Het doel van ‘Koude Voetjes’ is om kinderen in Nederland, die als gevolg van werkeloosheid van ouders, huiselijke omstandigheden, enz. enz., niet alles hebben om goed verzorgd en gelukkig op te groeien.  

Zij maken afspraken met hulporganisaties, en werken dan gericht aan projecten.  Op deze wijze hopen ze zoveel mogelijk hulpbehoevende kinderen te bereiken en te zorgen dat hun inzet er echt toe doet.  Met een groep enthousiaste vrijwillige dames handwerken zij voor deze kinderen.

Door de enorme groei van ‘Koude Voetjes’ is men op zoek naar een ruimte waar de artikelen kunnen worden opgeslagen. Zij hopen dat er iemand is die hen kan helpen hiermee.

Voor informatie hierover kunt u bellen met Anja van de Walle 06-45485123.

Meer informatie:  www.koude-voetjes.nl

 

afbeelding: facebook koude voetjes

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203