• 8 januari 16 - 5
 • 8 januari 16 - 2
 • 8 januari 16 - 4

Orgelcentrum Uddel geopend

UDDEL    -    Vrijdag 8 januari heeft Gerrit van Kolk zijn zaak, 'Orgelcentrum Uddel', geopend aan de Heegderweg 23. Gerrit een 'orgelman in hart en nieren' miste op dit gedeelte van de veluwe een orgelzaak. Er zijn hier veel liefhebbers van het orgelspel en er zijn ook veel mensen waar een orgel in huis staat. Lang was er in Voorthuizen een zaak, waar hij veel kwam, maar die gaat sluiten. Dus kwam er ruimte om zelf een zaak te beginnen, bij zijn woning. Samen met Verhoog uit Nijkerk heeft Gerrit van de Kolk dit filiaal van Verhoog geopend. Vrijdag 8 en zaterdag 9 januari is ook de talentvolle organist Gert van Hoef uit Barneveld aanwezig. Hij laat de orgels 'zingen' en vult de ruimte met zijn prachtige orgelspel. Een plezier om naar te luisteren. Gerrit van de Kolk heeft vertrouwen in de toekomst met zijn nieuwe zaak. "Men kan voor elk merk hier terecht, en die een piano of vleugel willen aanschaffen kunnen ook hier terecht", zegt Gerrit van de Kolk. Op zijn 70e is hij nog begonnen aan een carriëre als zakenman.

Iedere vrijdag is het 'Orgelcentrum Uddel' open van 13.00 - 21.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Er kan ook een afspraak gemaakt worden buiten deze uren.

Uddel is een dorp met veel ondernemers en daar is er weer één bijgekomen.  

1 Reacties


 1. Marian en Arnold Dijkers
  12 januari 2016
  Beste Gerrit, Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Leuk man!!!!! Wij komen een keer bij je kijken, groetjes ook aan Lenie en tot kijk, Arnold en Marian.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203