• prijs hunneruiters 1

Paardrijvereniging De Hunneruiters ontvangt prijs van wethouder Mark Sandmann

UDDEL / APELDOORN    -   Bijna 1 miljoen blikjes en flesjes! Dat is wat 75 Apeldoornse verenigingen het afgelopen jaar hebben verzameld met de Go€dbezig-actie. Met veel enthousiasme gingen ze de strijd aan met zwerfafval. Door wethouder Mark Sandmann zijn acht verenigingen in het zonnetje gezet.

Onder die acht behoorde ook de Paardrijvereniging De Hunneruiters uit Uddel. Zij zijn een kleine vereniging, maar vielen op door hun bevlogenheid en creaiviteit. Zij doen mee onder de noemer ‘Heel Apeldoorn Rein’, maar zij zorgen voor “Heel Uddel Rein’.

De actie is goed voor de clubkas, want verenigingen krijgen een vergoeding van € 0,05 per blikje of flesje. Wethouder Mark Sandmann is blij met deze inzet. ,,We zien dat verenigingen heel actief zijn in het opruimen van zwerfafval. De actie zorgt niet alleen voor bewustwording over zwerfafval maar de ingezamelde blikjes en flesjes krijgen ook een tweede leven door recycling. Een win-win situatie dus.”

Hunneruiters gefeliciteerd, deze prijs is een mooie opsteker voor jullie vereniging. Een teken dat jullie goed bezig zijn.

Foto: facebook De Hunneruiters

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203