• landing 14 sept - 21
  • landing 14 sept - 17

Paralanding Houtdorperveld

UDDEL    -    Er was veel volk op het Houtdorperveld, tussen Uddel en Ermelo, woensdag 14 september. Honderden parachutisten landen op het Houdorperveld, dit omdat het 72 jaar geleden is dat de operatie Market Garden begon. Deze week worden er dan in verschillende plaatsen stilgestaan  bij Market Garden. Zaterdag 17 september worden er honderden parachutisten, waaronder ook veel buitenlandse para's, gedropt op de Ginkelse heide.

De eerste parachutisten werden rond 11.00 uur gedropt op het Houtdorperveld, de tweede dropping was rond 12.30 uur. Het was een prachtig gezicht toen al die parachutisten naar beneden kwamen.

De schotse hooglanders die er rond liepen hadden er geen oog voor, zij graasden rustig verder en liepen gewoon tussen het aanwezige publiek door.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203