• plankenk 26 jan -85
  • plankenk 26 jan -10
  • plankenk 26 jan -9

Plankenkoorts zet mooi blijspel op de planken

UDDEL    -    Het was vrijdagavond, 26 januari, genieten voor de liefhebbers van toneel. De Toneelgroep Plankenkoorts uit Uddel had haar eerste avond waarin zij het blijspel Hotel te koop op planken brachten. Na maanden van repeteren was het zover. In een goed gevulde zaal in Het Blanke Schot ging om acht uur het doek open voor het blijspel in drie bedrijven.

Simon en Emma hebben al jaren een hotelletje midden in de bossen. Maar de leeftijd gaat een rol spelen en zij willen wel van hele spul af. Maar om een koper te vinden valt nog niet mee. Er komt toch een gegadigde en als die komt kijken dan slaat de stres toe. Er ontstaan vele mooie hilarische momenten waarin de kip een belangrijke rol speelt. Het personeel is misschien niet helemaal opgewassen voor de taken waarvoor ze zijn aangenomen.

Voor wie graag een avond ontspannen wil genieten, er zijn nog twee avonden dat de Toneelgroep Plankenkoorts optreedt. Zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari in Het Blanke Schot. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.

Plankenkoorts is een enthousiaste groep van zo’n 25 leden. Naast het spelen op de planken zijn er verschillende andere mogelijkheden om een rol te vervullen binnen deze groep. Mocht u interesse hebben om lid te worden, dan is dat altijd mogelijk. Ziet u uzelf een rol van betekenis spelen dan kunt altijd contact opnemen met toneelgroepplankenkoorts@outlook.com

Mede door de vele sponsors is het voor toneelgroep Plankenkoorts om u een prachtige avond te bezorgen. En wie weet gaat u aan het eind van de avond met een prijs naar huis van de verloting.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203