• IMG_1514 a
  • IMG_1514

Plein Basisschool Prins Willem-Alexander

UDDEL   -   Een paar weken geleden is er een stukje van het plein van de school vernieuwd. Na ongeveer 20 jaar was het hard nodig om er weer een mooi geheel van te maken. We zijn erg blij met het mooie resultaat.

Het is bekostigd door de barbecue die al eerder werd gehouden en de actie die we in de afgelopen weken hadden. Donderdagavond 23 maart werd het bedrag bekend gemaakt, namelijk € 2107,97. Een fantastisch bedrag. We willen alle kinderen bedanken, maar ook iedereen die financieel heeft bijgedragen.

We denken ook aan de bedrijven die voor een gereduceerde prijs hun diensten of producten hebben geleverd, te weten The Stonediscounter uit Nunspeet, Gebroeders Moeke, Adriaan vd Steeg. Ook noemen we Boeve Tuintotaal die het aangelegd heeft.

Graag willen we het netjes houden! En daarom wijzen wij iedereen op de regels die ook zichtbaar aanwezig zijn op het gebouw: Spelen op het plein mag buiten schooltijd, tot zonsondergang, t/m 14 jaar.

Bij spelen denken wij aan kinderen die op het plein spelen en niet op het dak van de school of het fietsenhok. We hopen dat ouders hier hun kinderen op willen aanspreken (i.v.m. veiligheid en schade aan het dak).

 

tekst en foto: Prins Willem-Alexanderschool

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203