• politieheli 15 juli 18 - 1
 • politieheli 15 juli 18 - 2

Politieheli lange tijd boven Uddel

UDDEL    -    Zondagavond 15 juli vloog een politiehelicopter lange boven Uddel. Rond half negen maakte de heli verscheidene rondjes boven Uddel. Men was duidelijk op zoek naat iets of iemand. Na enige tijd vloog men richting het oosten om even later terug te keren en ging de heli richting de Flevoweg.
 
Op facebook @DePolitieheli schrijft men als antwoord het volgende:
De politiehelikopter vliegt op aanvraag en ter ondersteuning van een eenheid in de verschillende regio`s ter vergroting van de heterdaadkracht van de politie, de veiligheid van de collega’s op straat of in het kader van hulpverlening. De reden kan niet altijd worden genoemd.

https://www.politie.nl/themas/helikopter-boven-mijn-huis.html

Reactie n.a.v. vermelding op facebookpagina gerelateerd aan uddel.info:

Heli was in de lucht ivm de grote brand Oldebroek. Omdat er een inbraak melding kwam bij HBT heeft hij ondersteuning verleent en vloog paar rondjes tot ze sein kregen dat alles ok was. Dus geen spook verhalen viel allemaal mee.

3 Reacties


 1. Nickie
  15 juli 2018

  Ze waren wel op zoek naar iets. Op de Aardhuisweg zag ik ook 2 politieauto's. We horen het nog wel.

  • Arend
   16 juli 2018
   Je hoort het NIET.
 2. bier
  16 juli 2018
  Rond 12.00 uur was er een autoinbreker gespot @HHK Elspeet, mogelijk hier aan gerelateerd?

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203