• bedrijventerrein 16 sept 16 - 3
  • bedrijventerrein 16 sept 16 - 2

Positieve ontwikkeling voor Uddel

UDDEL   -   Het heeft een aantal jaren gekost, maar er is een start gemaakt voor het bedrijventerrein aan de Elspeterweg. Men is bezig met aanleg van de inrit van het bedrijventerrein. De inrit kon gelijktijdig met de werkzaamheden van de N310 worden gepland. Gert Hop van Uttiloch Vastgoed BV: "Het bestemmingsplan was reeds goedgekeurd , maar gisteravond, donderdag 15 september, is ook het Beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Het plan is nu dus vastgesteld". 

Volgende week woensdag worden de plannen gepubliceerd. Begin november van dit jaar zouden de plannen dan onherroepelijk kunnen zijn. "Daarna hopen we direct te starten met het aanleggen van de infra op het terrein. Het complete achterste gedeelte heeft inmiddels een bestemming. Verschillende Uddelse bedrijven hopen zich hier te vestigen. Daarmee blijkt dat in de behoefte is voorzien en kan het een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van ons dorp Uddel. De verwachting is dat in DV 2017 de realisatie haar beslag zal krijgen", zegt Gert Hop

Het is een goed voor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Uddel dat het bedrijventerrein er komt.

Kortom even mooie positieve ontwikeling voor Uddel!!!

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203