• 20151202 - 28
  • 20151202 - 13
  • 20151202 - 12

Postpiet in Uddel

UDDEL    -    Zaterdag 5 december komt Sinterklaas naar Uddel. Hij hoopt zo rond 12.30 te arriveren bij Het Blanke Schot. De Sinterklaascomissie in Uddel, die de voorbereidingen voor Sinterklaas regelt, heeft met de pieten overlegd dat de kinderen die naar het sinterklaasfeest komen a.s. zaterdag, een mooie tekening of een leuke brief konden inleveren bij Schreuder. Omdat Sinterklaas niet kon wachten tot zaterdag om te zien wat voor moois de kinderen voor hem gemaakt hebben, heeft hij alvast zijn Postpiet naar Uddel gestuurd om de post op te halen. En dat is woensdagmiddag 2 december dus gebeurd. De Postpiet heeft ook nog een bezoekje gebracht aan Het Blanke Schot waar hij samen met de dirigent van muziekvereniging Juliana, Dethmer Jan van Heerde, op de foto is gegaan. De postpiet moest natuurlijk even informeren van Sint of de muziekverenging wel alle muziekstukken kende voor a.s. zaterdag. De Postpiet was niet alleen naar Uddel gekomen, hij had hulp meegebracht, een Minipostpiet. Dan kan die natuurlijk 'het vak' leren van de 'grote' Postpiet.

Sinterklaas en zijn Pieten zeggen: "Tot zaterdag allemaal".

 

Foto's: Sinterklaascommissie Uddel  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203