• jeugdtoernooi 15 - 20
  • jeugdtoernooi 15 - 13
  • jeugdtoernooi 15 - 16

Prachtig jeugdtoernooi darten bij 't Vossegat

UDDEL    -    Dinsdagmiddag 29 december was er voor de jeugd een darttoernooi georganiseerd bij 't Vossegat in Meerveld (Uddel) door The Woody Darters. Er hadden zich 21 deelnemers ingeschreven en die kwamen niet aleen uit Uddel en omgeving, maar ook uit Apeldoorn en Zutphen. Men kon als koppel meedoen maar ook als single. Er was een winnaars en verliezersronde, dus keerden er velen met een mooie prijs huiswaarts aan het einde van de middag. Het was een lange middag als je de finale haalde. Velen hadden moeite om op de dubbel uit te gooien. Tussen de rondes kon men ook nog kijken naar de profs die in Engeland het wereldkamioenschap spelen, waar ze ongetwijfeld over dromen om daar ook eens te mogen spelen. Wie weet, want de hoogste uitgooier was met 125 punten, en dat lukt ze op het wereldkampioenschap niet eens altijd.

De toernooiwinnaar van het jeugdtoernooi komt uit Apeldoorn en is Tim Damhuis.

Het was een prachtig toernooi en bij 't Vossegat en de The Woody Darters hebben ze ervoor gezorgd dat de jeugd een fijne middag heeft gehad in de kerstvakantie.  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203