• concert 85 jaar - 20
  • concert 85 jaar - 19
  • concert 85 jaar - 18

Prachtig jubileumconcert muziekvereniging Juliana

UDDEL    -    Muziekvereniging Juliana uit Uddel viert dit jaar haar 85 jarig bestaan. Zij hebben daarvoor een speciale jubileumcommissie in het leven geroepen die in 2018 verschillende activiteiten organiseert. Eén van die activiteiten was het jubileumconcert dat zaterdag 14 april werd gehouden in sporthal De Schier bij Het Blanke Schot. Dit concert was in samenwerking met het Luchtmacht Mannenkoor o.l.v. Rienus Oude Kempers. Juliana stond onder de vertrouwde leiding van Dethmer Jan van Heerde.

De avond werd geopend door de vice-voorzitter Britt Smorenburg, die deze taak waarnam omdat de voorzitter Gerard Hop door omstandigheden niet aanwezig kon zijn.

Het publiek dat in grote getale gekomen was, er moesten nog stoelen worden bijgezet, kreeg een prachtig programma voorgeschoteld. Een aantal muziekstukken stonden op het programma waarbij de muziekvereniging Juliana en het Luchtmacht Mannenkoor gezamenlijk optraden. Na de pauze mocht de leerlingen van het studieorkest meedoen in het ‘grote’ orkest. Wat ze natuurlijk prachtig vonden. Zowel Juliana als het mannenkoor hadden muziek op het programma staan dat aansloeg bij het publiek. Muziek die bekend was en misschien sommige muziekstukken minder  bekend. Toen het mannenkoor het lied 24 Rozen, van Toon Hermans, zong, kon je als het ware de zaal horen denken, zijn die voor mij?

Voor de pauze was er een huldiging. Riekje Koetsier-Mulder werd door de vice-voorzitter in het zonnetje gezet omdat ze 40 jaar lid van muziekvereniging Juliana is. Ze kreeg een prachtig speldje met oorkonde en een mooie boeket bloemen als waardering voor die veertig jaar. De huldiging kon doorgaan omdat de postbode net op tijd was met het bezorgen van de versierselen.

Het prachtige jubileumconcert werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van Juliana met het mannenkoor en na afloop werden ze met een welverdiende staande ovatie beloond.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203