• jeugdconcert 17 - 21
  • jeugdconcert 17 - 20
  • jeugdconcert 17 - 19

Prachtig Nieuwjaarsconcert jeugd Juliana

UDDEL    -   De jeugd van Muziekvereniging Juliana uit Uddel heeft zaterdagavond 21 januari haar 'Nieuwjaarsconcert' gehouden in Het Blanke Schot. De bezoekers werden verwelkomd met een glaasje 'champagne', dat hoort toch bij een nieuwjaarsconcert.

De jeugd gaf een mooi staaltje van hun muzikale kunnen ten gehore voor de aanwezigen, waaronder natuurlijk veel ouders en opa's en oma's. Ze hadden een prachtig programma dat ongeveer een uur duurde. Er was de nodige humor tussen muziekstukken door. Oude componisten, zoals Bach en Bizet, waren in 'levende lijve' aanwezig. Ze zorgden voor hilariteit in de antwoorden die gaven op de gestelde vragen. Een aantal jonge leerlingen van Juliana speelden een paar stukjes solo en lieten horen dat ze goed gevoel voor muziek hebben.

Het jeugdorkest werd bijgestaan door een paar 'oude rotten' in het vak van Juliana, maar de jeugd liet zich daardoor niet van de wijs brengen en lieten muziek horen waar menig oudere jaloers op zou worden.

De aanwezigen hebben genoten van een prachtig concert.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203