• wandel 15 mei - 102
  • wandel 15 mei - 12
  • wandel 15 mei - 10

Prachtig wandelweer eerste avond Avondwandeldriedaagse Uddel

UDDEL     -    Het kon niet mooier de eerste avond van de wandeldriedaagse in Uddel. Prachtig wandelweer en een prachtige route die door het Kroondomein ging. 

De eerste avond gingen 337 wandelaars van start, men kon 5, 10 of 15 km lopen. Een groep kinderen van de Prins Willem-Alexanderschool loopt ook dit jaar weer mee. Onderweg waren er controleposten waar men een stempel moest halen maar waar ook drinken werd aangeboden. Verschillende bedrijven uit Uddel leveren al jaren door sponsoring een mooie bijdrage aan de Uddelse Avondwandelsdriedaagse. Bij de organisatie, de Oranjevereniging Uddel zijn ze daar dan ook heel blij mee.

Wie geluk had kwam nog wat wild tegen en dat gebeurde. Een wild zwijn zag een vos op een fiets en vond dat maar niets en ging er als een haas vandoor.

De tweede avond waren 47 nieuwe inschrijvingen aan de Avondwandeldriedaagse. Deze avond ging richting het Uddelermeer waar ze klaar stonden met een lekkere appel en al kluivend aan de appel liep men richting Meerveld. Bij de Lageveldseweg stond de controlepost voor de 5 km wandelaars en ook daar kreeg men een versnaperiing in de vorm een lekker koekje. De 10 en de 15 km staken de Meervelderweg over en maakten een rondtrekkende beweging om Meerveld. Jammer dat er onderweg een richtingspaaltje voor de 15 km wandelaars was weggehaald. Ook de tweede avond had men weer prachtig wandelweer.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203