• 1 juli 17 - 7
  • 1 juli 17 - 6

Prachtige cheque voor Koningin Wilhelmina Hof

UDDEL   -   Zaterdag 1 juli heeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging “Con Amore” een bedrag geschonken van € 2.250,- aan Stichting Zorgsteunpunt Koningin Wilhelmina Hof. Con Amore heeft op haar vergadering van 3 april jongstleden officieel de vereniging opgeheven en besloten dit bedrag te schenken aan de Koningin Wilhelmina Hof.

Namens het bestuur van de zangvereniging maakte voorzitter Johan van Sabben in de Koningin Wilhelmina Hof het prachtige bedrag bekend en overhandigde het aan het bestuur van de Koningin Wilhelmina Hof, vertegenwoordigd door voorzitter Kees Zwaan en penningmeester Erik van Lagen.

“Hoewel de achterliggende reden van de schenking verdrietig is, is de Koningin Wilhelmina Hof wel blij verrast dat zij dit grote bedrag hebben mogen ontvangen. Het geld willen we gaan besteden voor het opnieuw bekleden van de stoelen in de ontmoetings- en dagbestedingsruimten,” aldus voorzitter Kees Zwaan.

tekst: Koningin Wilhelminahof

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203