• zeskamp 18 - 151
  • zeskamp 18 - 1
  • zeskamp 18 - 16

Prachtige Koningsdag in Uddel

UDDEL    -    Het is elk jaar weer een hele puzzel voor de Oranjevereniging Uddel-Meerveld-Nieuw Milligen om wat te organiseren op Koningsdag. Er kan wat programma bedacht worden voor alle leeftijden in Uddel, maar dan komt de organisatie. Dat vraagt ook de nodige aandacht en inzet. Voor dit jaar was er een zeskamp georganiseerd en daar was veel interesse voor. Teams met de mooiste namen hadden zich ingeschreven. Namen als De Kroonjuweeltjes, Reutemeteut, Fc Prutsers, Oranje Guppies, Super Mario en Super Kippies en nog vele anderen. O, ja een team noemde zich Geen Idee. Waarschijnlijk hadden ze geen idee wat ze kwamen doen.

De Zeskamp werd gehouden op het terrein van SV Prins Bernhard in de Zandsteeg. Een prachtige terrein en omgeving om dergelijke festiviteiten te houden. Voor kleine kinderen ideaal. De weersomstandigheden konden niet mooier zijn. Droog en niet te warm.

Om twee uur ’s middags begon de zeskamp, de teams hadden hun beste humeur meegebracht en hadden mooie en originele kleding aangetrokken. Naast het wedstrijdelement in de verschillende onderdelen was er ook het spelplezier onderling. De evenwichtsbalk boven een bak water gaf het nodige vermaak en meeste deelnemers kwamen dan ook niet droog van de evenwichtsbalk af. Zo was het ook een prachtig gezicht om te zien hoe men in een hoepelrok voetbalde. Er was krattenstapelen, volleybal, de kop van jut. En van de Paardenrijvereniging De Hunneruiters waren ze met pony’s waarop de kinderen een ritje konden maken.

Alle deelnemende teams moesten aan het eind ook meedoen aan de Karaoke.

De winnaars bij de senioren zijn Groep 1, bij de jeugd onder 16 jaar zijn de winaars Oranje Tompoesjes en de winnaars bij de jeugd onder de 13 jaar zijn De Queens.

Het was een geslaagde Koningsdag in Uddel waar jong en oud een prachtige middag hebben gehad, de Oranjevereniging mag dan ook tevreden terugkijken op een mooie dag.

Filmpje: Koningsdag 2018 Uddel

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203