• 5 mei 18 - 89
  • 5 mei 18 - 14
  • 5 mei 18 - 13

Prachtige route gezelligheidsrit

UDDEL    -    Bevrijdingsdag, 5 mei, dan is er traditiegetrouw een gezelligheidsrit uitgezet door de Oranjevereniging. En de deelnemers konden genieten van een prachtige route over de mooie Veluwe. Het mooiste weer dan men maar wensen kan, zon en de bomen en struiken al volop in blad en dat was alleen al lust voor het oog, dat voorjaargroen in alle kleuren. Maar de 75 volwassenen en 35 kinderen die meededen aan de gezelligheidsrit moesten goed opletten, want onderweg waren er op bomen de nodige vragen bevestigd die beantwoord moesten worden. En er zaten pittige vragen bij. 

De route ging vanuit Uddel, start was bij Het Blanke Schot, via de Oudendijk richting de parkeerplaats op de Stakenberg waar een controlepost was. Daar moest men aan een mini rad van fortuin draaien. Onderweg kwam men ook nog andere papieren aan bomen tegen. Wat misschien voor sommigen verwarrend was. Maar die waren van een rit georganiseerd vanuit Elspeet, en die hadden ook een controlepost op de Stakenberg. Dus zaten ze van Uddel en Elspeet gebroedelijk bij elkaar.

Verder was er nog een controlepost op een parkeerplaats bij Nunspeet, richting Epe. Daar moest gedart worden en vragen beantwoord worden. Hier vandaan ging men over Gortel / Vierhouten weer richting Uddel waar als afsluiten van deze gezellige en mooie rit een bingo werd gehouden in Het Blanke Schot.

Onder de deelnemers was een jarige, Ab van de Steeg is 75 jaar geworden 5 mei. Gefeliciteerd.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203