• voorstellig 17 - 75
  • voorstellig 17 - 15
  • voorstellig 17 - 14

Prachtige voorstelling Toneelgroep Plankenkoorts

UDDEL    -     Vrijdagavond, 3 februari, was de eerste van drie voorstellingen van Toneelgroep Plankenkoorts uit Uddel. Het toneelstuk 'Boer zoekt slip' viel goed in de smaak bij het publiek. Een rood damesslipje zorgde voor heel wat hilarische momenten. Derk, de boerenknecht, is eigenlijk de aanstichter van de chaotische toestanden. De boerin mocht het niet weten, maar ondertussen heeft bijna iedereen het slipje in de handen gehad, behalve de boerin, totdat ze het toch vindt en dan zijn de rapen pas echt gaar.

Het is niet de bedoeling dat we hier nu het hele verhaal uit de doeken doen. Toneelgroep Plankenkoorts heeft nog twee avonden waarop 'Boer zoekt slip' op de planken wordt gebracht.

De eerste avond is vanavond, zaterdag 4 februari en de laatste is op zaterdag 11 februari. Zorg dat u op tijd bent, want de zaterdagavonden zijn altijd 'volle bak'. Het is beslist de moeite waard.

De voorstellingen worden gegeven in Het Blanke Schot, de zaal is open om 19.00 uur, de voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

www.toneelgroepplankenkoorts.nl

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203