• Prijswinnaars oranjedag 5
  • Prijswinnaars oranjedag 3
  • Prijswinnaars oranjedag 4

Prijswinnaars Oranjedag 'Hoofdstraat' Uddel

UDDEL   -   Op zaterdag 23 april 2016 was er door Slagerij Boeve, Baby- en kledingwinkel La Jumelle en Fietscity Dijkgraaf, alle drie gevestigd aan de Elspeterweg, een gezamenlijke actiedag georganiseerd onder de naam: Oranjeacties “Hoofdstraat” Uddel.

Met acties en aanbiedingen was iedereen uitgenodigd om te komen 'buurten'. Bij Fietscity Dijkgraaf kon men o.a. de e-bike komen testen en bij slagerij Boeve waren allerlei nieuwe producten om te proeven en bij La Jumelle kon men geheel in stijl van 'Oranjedag' shoppen met "Royale' kortingen.

Op deze dag was er ook een prijsvraag waarmee een prijs was te winnen, waaronder een geheel verzorgde barbecue voor zes personen!

De Hoofdprijs: De verzorgde barbecue is gewonnen door : Reinita Bronkhorst uit Uddel
De Cadeaubon van Slagerij Boeve is gewonnen door: Rianne Boeve uit Uddel
De Cadeaubon van La Jumelle is gewonnen door: Els Bronkhorst uit Uddel
De cadeaubon van Fietscity Dijkgraaf is gewonnen door: Ellie Mulder uit Elspeet
 

De drie winkeliers bedanken alle bezoekers van deze dag. Mede dankzij u is het een zeer geslaagde dag geworden waarop we met een tevreden gevoel terugkijken!

Meer informatie:
Slagerij Boeve 0577-401359 facebook.com/slagerijboeve 
La Jumelle 0577-400620 facebook.com/lajumelleuddel 
Fietscity Dijkgraaf 0577-401402 facebook.com/fietscitydijkgraaf

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203