• razend

Razend omdat de pinautomaat gesloten was

UDDEL     -    Zondag 18 maart was ene mevrouw Liz in Uddel en die had blijkbaar er niet voor gezorgd om met genoeg geld van huis te gaan. Zij wilde in Uddel bij de pinautomaat van de Rabobank geld pinnen, maar die was gesloten.

Zij twitterde dan ook onderstaande mail, waarbij je als het ware de stoom uit haar oren ziet komen.

Rabobank valt Uddel onder jullie gebied? Waarom zit de pinautomaat achter slot en grendel vandaag? Bizar dat ik als klant geen geld kan opnemen bij een automaat die 24/7 open zou zijn

Bij de Rabobank hebben ze blijkbaar vier dagen nodig gehad om te reageren en vandaag, 22 maart, en schreven zij de volgende tweet:

Rabobank antwoord:
De gemeente Uddel respecteert de zondagsrust, daarom is de pinautomaat op zondag gesloten.

 

Toch mooi dat ze bij de Rabobank Uddel zien als een zelfstandige gemeente.

 

5 Reacties


 1. Name W. Postma
  22 maart 2018
  Uw reactie* Excellent!!! Zo hoort het!!!
 2. willemName
  23 maart 2018
  Uw reactie*vreemd....er is niemand aan het werk achter dat scherm, het is en blijft een computer! ik snap die mevrouw wel
 3. Name
  23 maart 2018
  Mevrouw stelt toch gewoon vragen, dat mag toch? Ik zie daar geen stoom uit komen. Nogal overdreven bericht (over een computer die op zondag niet mag werken)
 4. Inwoner
  24 maart 2018
  Prima met de zon dag gesloten maar de bijzondagen vindt ik wel onzin. Paar jaar terug konden we geen eens geld pinnen dus maar na elspeet waar je wel welkom bent.
 5. Rolf
  25 maart 2018
  Geen transacties op zondag, punt.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203