• kopart 15 - 2
 • DSC_2623[2]
 • DSC_2598[2]

Sinterklaas in Uddel op bezoek

UDDEL    -    Zaterdagmiddag 5 december was het zover. Het moment waar veel kinderen, en stiekum ook wel veel ouderen, naar uit hebben gekeken. Het was dan ook een drukte van belang bij Het Blanke Schot.  Sinterklaas deed op zijn rondrit door Nederland ook Uddel aan. En om half twee arriveerde hij dan in een oude jeep. Zijn paard was waarschijnlijk te moe en was dus aan rust toe. Voor het sinterklaasfeest kon beginnen werd er eerst een rondrit door Uddel gemaakt. Onder de vrolijke noten van muziekvereniging Juliana zette de stoet zich in beweging. Zoals elk jaar werd ook dit jaar een bezoekje gebracht aan de bewoners van Filadelphia aan de Essenkamp. Maar ook de andere bewoners van de Koningin Wilhelminahof genoten van de aanwezigheid van de Sint en zijn Pieten. Na de rondrit was het dus feest in sporthal de Schier bij Het Blanke Schot. Er hadden zich minder kinderen opgegeven voor het feest als het afgelopen jaar. Maar het is een fantastich sinterklaasfeest geworden mede ook door de inbreng van de dansgroep Ain't no Joke. Er waren cadeautjes voor de kinderen. Maar ook voor de kinderen die een mooie tekening hadden gemaakt voor sinterklaas. Eén van de kinderen was zelf jarig en ook haar mama was jarig en die mocht ook een cadeautje van de sint in onttvangst nemen.

De sinterklaascommissie, bestaande uit leden van de Jeugdclub, SV Prins Bernhard, Volleybalvereniging Udeo en de Oranjevereniging Uddel mogen weer terugzien op een geslaagd sinterklaasfeest voor jong en oud.  

2 Reacties


 1. Sinterklaas
  05 december 2015
  Prachtige foto's weer, complimenten aan fotograaf Bartus van uddel.info Ik kan me alleen niet herinneren dat ik op het dak stond.... Tot volgend jaar, hartelijke groeten van Sinterklaas
 2. uddel.info
  05 december 2015
  Sinterklaas, dank u wel voor het compliment. U bent ook niet de jongste meer en dan wordt je wel eens vergeetachtig.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203