• september 15 - 2
  • september 15 - 1

Slagerij Boeve bekroond met tweemaal goud

UDDEL    -    Slagerij Boeve uit Uddel is deze week voor twee van haar producten bekroond met goud tijdens de Slagers Vakbeurs, Slavakto. Deze beurs is op 21, 22 en 23 september gehouden in Utrecht. Een deskundige jury beoordeeld de producten. Van slagerij Boeve zijn de 'Uddelse rol' en de 'boerenworstjes' bekroond met goud. Om bekroond te worden met goud moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen. Er wordt gekeurd op het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs.

Gerbrand Boeve en zijn vrouw met hun zoon Frank zijn dan natuurlijk ook 'apetrots' dat ze weer tweemaal goud hebben binnengehaald met twee van hun producten..

Zij nodigen dan ook iedereen uit om de bekroonde 'Uddelse rol' en de 'boerenworstjes' te komen proeven en uw oordeel te geven over deze 'gouden producten'.  

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203