• boeve 8 nov 18 - 2
 • boeve 8 nov 18 - 1

Slagerij Boeve weer tweemaal goud

UDDEL    -    Wie bij Slagerij Boeve in Uddel naar binnen gaat, komt over de gouden loper naar binnen. En die loper ligt er voor de tweede keer in korte tijd. Waren het in oktober de rookworsten die met goud werden bekroond. Nu in november zijn er weer een paar producten die met goud zijn bekroond tijdens de Slavakto.

De Slavakto is één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. De vakwedstrijden zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Voor de Slavakto hadden ze bij Slagerij Boeve de grillworst naturel en spareribs ingestuurd voor de vakwedstrijd. En niet zonder succes. De grillworst naturel kreeg 96 punten en goud en de spareribs kreeg 100 punten en goud met ster. Bij Slagerij Boeve zijn dan ook ‘ hartstikke trots’ met deze bekroning voor hun ambachtelijke producten.

Vier keer goud in korte tijd, het goud stroomt binnen bij Slagerij Boeve, is een fantastisch resultaat.

www.slagerijboeve.nl

3 Reacties


 1. Name
  08 november 2018

  Goed gedaan mensen!!!

 2. Kees Zwaan
  10 november 2018
  Gefeliciteerd! Top gedaan!
 3. Name
  15 november 2018

  super ga zo door.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203