• goud -5
 • goud -1
 • goud -3

Slagerij Van Rhee bekroond met goud

UDDEL    -    Het was, vrijdag 29 juni 2018, een feestelijke dag voor Slagerij Van Rhee uit Uddel. Voor maar liefst acht van hun heerlijke producten zijn ze bekroond met goud door Het Worstenmakersgilde. Een bekroning op hun vakmanschap waar André van Rhee en zijn vrouw Els met het personeel zeer verguld mee zijn.

Het is niet zo dat men ruim van te voren bericht krijgt dat men een aantal producten kan leveren voor de keuring. “Er wordt ’s morgens gebeld dat men die dag langs komt om de producten voor de keuring op te halen. Die producten komen dus zo uit de winkel. Dus dezelfde producten die de klant ook koopt. We kunnen dus niet van te voren er al rekening mee houden. Dit is ook wel de meest eerlijke manier van keuren”, zeggen André en Els.

De producten worden getest op: aanzien en kleur, geur en smaak, de samenstelling en consistentie.

De acht gouden producten van Slagerij Van Rhee zijn:

Kookworst; Rauwe ham (ongerookt); Boerenachterham; Droge worst;

Mosterdsoep; Kip sparerib; Babi pangang en Smulsalade.

Bij Slagerij Van Rhee werken mensen met passie voor hun ambacht.

facebook slagerij Van Rhee

1 Reacties


 1. Crh mannenkoor dronten
  06 november 2018
  Nou namens het mannenkoor gefelicteerd,met de hoofd prijs, De lijsten zijn inmiddels weer uitgedeeld en hopen op een we weer op een geslaagde actie

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203