• bouwloatie op slot

Slot op bouwlocatie

APELDOORN / UDDEL   -   De gemeente Apeldoorn heeft  voorzorgsmaatregelen genomen betreffende een bouwblok aan de Oudedijk 59-61 in Uddel. Hier is nog steeds een bouwstop van kracht op een dubbele woning die, volgens de gemeente, buiten het erf staat. Volgens de gemeente staat het er illegaal en moet het er weer weg. De gemeente heeft mssers gemaakt bij o.a. het inmeten van het bouwvlak, maar de gemeenteraad steunde vorig jaar wel de verantwoordelijk wethouder Stukker die deze situatie niet wil legaliseren maar de dubbele woning wil laten afbreken. De gemeente heeft een voorbereidingsbesluit voor een nieuw bestemmingsplan genomen om te voorkomen dat er op het erf wordt gebouwd. Want als de dubbele woning voor een groot deel buiten het erf is gebouwd dan is er volgens de gemeente nog een bouwvlak waar wel gebouwd zou konnen worden. Als daar een bouwvergunning voor zou worden aangevraagd dan kan dat misschien niet geweigerd worden.

Lees het voorbereidingsbesluit van de gemeente Apeldoorn:  klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203