• 13 okt 16 - 4
  • 13 okt 16 - 5

Speeltoestellen De Veluwte

UDDEL    -   Het heeft even geduurd omdat we een aantal partijen moesten helpen herinneren aan de gemaakte afspraken maar het is er dan toch van gekomen! Speeltoestellen bij De Veluwte aan de Uddelsekampweg.

Zoals vaker gemeld wil UB graag meer speelvoorzieningen in Uddel. Ondanks dat we, in vergelijking met de andere Apeldoornse dorpen, goed voorzien zijn. Zodra wij betrokken worden in de plannen voor grote nieuwbouw projecten, zetten wij in de gesprekken ook in op speelvoorzieningen. Zo ook bij plan Veluwte.

Het zijn toestellen voor peuters en kleuters. Zoals we in deze tijd gewend zijn was het budget beperkt en speelt de wat grotere jeugd ook veel op het plein van de PWA school, vandaar deze keuze.

Wel weer met een supermedewerking van de gemeente Apeldoorn, dat mag gezegd worden.

De speeltoestellen zijn mogelijk gemaakt door bouwbedrijf en ontwikkelaar van Wijnen.

tekst: Uddels Belang

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203